2009. október 4., vasárnap

Trainz Railroad Simulator 2007

Trainz Railroad Simulator 2007

A háromdimenziós vonatszimulátort az életszerű grafika és a kiváló szimuláció jellemezi. A letöltendő változatban régi típusú gőzmozdonyt irányíthatunk szinte valós körülmények közt. Nehéz kezelés, szép grafika és remek hangeffektus jellemzi még a játékot.

18 Wheels of Steel: American Long Haul

18 Wheels of Steel: American Long Haul

A 18 Wheels of Steel sorozat hatodik része, ahol ismét az utakon száguldva különféle izgalmas küldetéseket teljesíthetnünk. Fuvarozás és száguldozás mellett a különféle pénzügyi tevékenységre is nagy hangsúlyt fektet a program, Szép grafika, kiváló fizikai szimuláció, külső és belsőnézetek, illetve élethű hangeffektus jellemzi.

Panzer Killer

Panzer Killer

Második világháborús hadszíntereken játszódik az akció-jellegű tankszimulátor, amelyben a küldetések során számtalan feladatot kell végrehajtanunk a szövetségesek oldalán, Normandiától kezdve egészen a nagyobb európai csataterekig. A tank irányítása egér illetve billentyűzet segítségével történik, ahol a funkció, valamint a szám és irányító billentyűket kezeljük. Többféle nézett áll a rendelkezésre, ezeknél az ágyú, vagy a gépfegyver kezelésére van lehetőségünk. A letölthető demóban egy oktatórész található, ez végigvezet a kezelés elsajátításán és megtanít a célzásra, valamint a tank kezelésére.

Bus-Simulator 2008

Bus-Simulator 2008

A városi tömegközlekedésben vehetünk részt a busz-szimulátor segítségével. A teljes játékban 8 busz, 12 útvonal szerepel a részletesen kidolgozott városmodell mellett. A játék elején található vásárlásokkal (busz, kiegészítők) pedig a program egy menedzselős szimulátorhoz hasonlít, ahol a teljesített útvonalak, vagy az eladott jegyek után juthatunk több pénzhez. További érdekességek: különféle kamera nézetek, idő- és évszakok változása, kresz betartása, stb. A letölthető német nyelvű demóváltozat szegényes grafikával és bonyolult kezeléssel rendelkezik.

FlightGear v1.0

FlightGear v1.0

Tucatnyi polgári.- és harci repülőgép, helikopter és repülőtér található az ingyenes szimulátorban. A program valós repülési élménnyel és fizikai szimulációval rendelkezik, a látványos grafika mellett. Szolgáltatása, hogy a szerzők weboldalán több ezer extra kiegészítés tölthető le: 20000 reptér, több száz repülőgép és repülési útvonal. A mellékelt képgalériában öt kép található a játékból.

SimTractor v3.66f

SimTractor v3.66f

Ebben a különleges háromdimenziós játékban egy komplett farmot menedzselhetünk. Meghatározhatjuk, mit és hogyan termelünk, vásárolhatunk különféle mezőgazdasági eszközöket, és a járművekbe be is szállhatunk, vezethetjük azokat. A játék további érdekessége, hogy skin és addon segítségével bővíthetjük a járműparkunkat. A SimTractor kezelését a mellékelt Farmers Manual - eng.pdf állományba találjuk.

Farmer Simulator 2008

Farmer Simulator 2008

Tucatnyi mezőgazdasági gépet vezethetünk a játékban: szántás, vetés, permetezés, aratás mellett egyéb érdekes munkát is végezhetünk. A szimulátor elsősorban a vezetésre és az adott feladat pontos végrehajtására helyezi a hangsúlyt, A letöltendő német demóverzióban két feladat található, traktorral kell az úton található rönköket összegyűjtenünk, valamint éjszaka aratnunk. (képgaléria: 5 kép)

Müllabfuhr-Simulator 2008

Müllabfuhr-Simulator 2008

Szemétszállító kocsit irányíthatunk a háromdimenziós játékban, melyben bel- és külváros, parkok, gyárak és nagyobb létesítmények is megtalálhatóak. Feladatunk adott időre elvégezni a munkát, szigorúan a kijelölt útvonalakat bejárva, végül a szeméttelepre, illetve a megsemmisítőbe eljuttatva a szállítmányt. A német nyelvű játékban több játékmód, kocsi, és változtatható kameraállások találhatóak. (képgalária: 3 kép)

X-Plane v9.0

X-Plane v9.0

A repülőszimulátorban 25737 repülőtér, közel száz repülőgép és 18000 útvonal található. A hatalmas mennyiségű adat több DVD-n található, míg az online letölthető demóváltozatban az alapgépek mellett pár útvonalat és repülőteret találunk. A programnak elérhető Macintosh és Linux változata. (képgaléria: 5 kép)

Bagger simulator 2008

Bagger simulator 2008

A háromdimenziós (német nyelvű) szimulátorban különféle kotró-, valamint munkagépet kezelhetünk. A földmunkák során adott időre kell elvégeznünk a feladatot, ezzel növelve bevételünket. A gépek kezelése billentyűzet, illetve a vezérlőikonokra kattintva egér segítségével történik. A letölthető demóban egy markológépet próbálhatunk ki, amivel egy teherkocsit kell megraknunk földdel.

Kran-Simulator 2009

Kran-Simulator 2009

Ebben a különleges német nyelvű szimulátorban darukat irányíthatunk számtalan pályán keresztül, amikhez speciális feladatok tartoznak. Ilyenek lehetnek a lakások, felhőkarcolók felépítése, vagy hatalmas teherhajók berakodása. A játékot a speciális pontozás mellett időre, teljesítményre játsszuk, fokozatosan haladva előre az új és újabb pályákra, darukra, feladatokra. (képgaléria: 2 kép)

Virtual Skipper 5 Free Online

Virtual Skipper 5 Free Online

A Nadeo és a Focus Home Interactive kiadásában megjelent Virtual Skipper játék elsősorban online vitorlásversenyekre alkalmas, de egyéni lehetőséget is találunk a játékmódok közt. Az élethű grafika és a többféle választható vitorlás mellett mintegy14 darab eredeti versenypályán tehetjük próbára tudásunkat a tavakon, tengereken és óceánokon a többiekkel versenyezve, akikkel beszélgetni is tudunk. A játékosok, a Trackmániához hasonlóan itt is pontszámokért fognak versenyezni a világtabellán elért helyezésekért küzdve. (képgaléria: 2 kép)

Jutland

Jutland

A világtörténelem legnagyobb tengeri csatája volt a skageraki, más néven a jütlandi csata, amelyben a kor leghatalmasabb hajói ütköztek össze. Az 1916. május 31-én lejátszódott ütközetben közel 200 angol, valamint német csatahajó mérte össze erejét az Északi-tengeren, 25 hajó és 8600 ember veszteséget hagyva maga után. Ebben a gigászi csatában vehetünk részt a játékban.

Tom Clancys HAWX

Tom Clancys HAWX

Az Ubisoft 2012-ben játszódó játéka nem a szimulátor jelleget hangsúlyozza a játékban, hanem a látványos, lendületes akciókat és a változatos küldetéseket, amelyekben légi- és földicélpontokat kell megsemmisítenünk. Látványos akciók mellett stratégia elemek, ötven gép, egy- és többjátékos módok egyaránt megtalálhatóak. A letölthető demóban két küldetést és egy tréning pályát próbálhatunk ki három repülőgéppel (F-16A Fighting Falcon, SU-35 Super Flanker, AV-8B Harrier II), (képgaléria: 4 kép)

Landwirtschafts Simulators 2009

Landwirtschafts Simulators 2009

A háromdimenziós mezőgazdasági szimulátorban (német nyelvű szoftver) különféle gépeket vezethetünk, karrier és küldetés játékmódokban. Az elsőben speciális célfeladatokat kell végrehajtanunk időre, míg a másodikban nagyobb hangsúlyt kap a gazdasági, stratégia és szimulációs feladat. Számtalan mezőgazdasági haszonjármű traktor, kombájn, pótkocsik stb., található a játékban, amikkel vetni, szántani és aratni fogunk árpát, kukoricát , vagy búzát. (képgaléria: 3 kép)

City Bus (magyar)

City Bus (magyar)
A City Bus nem egy szimulátort, hanem rajzfilm szerű akció- ügyességi játék amelyben egy buszt irányítva a városok különféle feladatokat kell végrehajtanunk. Ilyen lehet a kijelölt célpontok elérése, utasok összeszedése és elszállítása stb. A vezetésnél teljesen figyelem kívül hagyhatjuk a közlekedési szabályokat és szinte mindent megsemmisíthetünk, elüthetünk, elpusztíthatunk. A pályákon számtalan tárgyat, pénzt, üzemanyagot, erőt, javító eszközöket vehetünk magunkhoz, amik majd segítséget jelentenek a feladatok végrehajtásánál. Jellemzők: 5 busz, 5 város, 6 fegyver, 6 küldetés.

Rendszeres olvasók

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP